Saturday, August 18, 2007

Top 5 + 1 Ιστοσελίδες που θα σκοτώσουν την ώρα σας, το χιούμορ σας, και ίσως και ‘σας…

Ώστε, υποφέρετε και ΄σεις από τη φοιτητική βαρεμάρα. Τα πράγματα με το νέο εξάμηνο δεν ταυτίζονται ακριβώς με τη φοιτητική ζωή που είχατε στο μυαλό σας (ίσως να σας επηρέασαν κάπως και οι διαφημίσεις στην τηλεόραση), και έτσι σκοτώνετε την ώρα σας διαβάζοντας αυτό το άρθρο.

Εάν το computer δεν είναι πολύ μακριά από εσάς, και δεν σας κάνει ιδιαίτερο κόπο να κοιτάξετε μερικές σελίδες, σας δίνουμε κάποιες διευθύνσεις, ειδικά για σας.

Το.. «χιούμορ» που εμπεριέχεται σε αυτές τις σελίδες, ίσως μόνο σε αυτή τη φάση της ζωής σας να μπορέσετε να το εκτιμήσετε.

At your own risk…


http://www.weebl.jolt.co.uk/archives.php

Δύο αυγά που μιλούν, ο Weebl και ο Bob, ζουν σε ένα μοβ κόσμο. Παρακολουθήστε τις… εκπληκτικές περιπέτειες της ζωής τους, μέσα από τη λίστα των επεισοδίων που σας δίνουμε. Δείτε ιστορίες με πίττες (mmm pie…), νίντζα πειρατές, πιθήκους με ασυγκράτητη διάρροια, γαϊδουράκια-αντικείμενα του πόθου, φίνες τζαζ μπάντες και σέξυ μουσικά γούστα..
Είτε αγαπάτε τον
weebl και bob, είτε μισείτε τον weebl και bob. Beefs!


http://zombo.com/

Καλωσορίσατε στο zombocom. Αυτό είναι το zombocom: Καλωσορίσατε. Μπορείτε να κάνετε τα πάντα στο zombocom. Όλα είναι εφικτά στο zombocom. Ο μόνος περιορισμός είναι ο εαυτός σας. Το άπειρο είναι πιθανόν στο zombocom. Καλωσορίσατε!
Είναι μια σχετικά παλιά σελίδα, που δημιουργήθηκε για να σατιρίσει όλες τις .
com εταιρείες που είχαν δημιουργηθεί την προηγούμενη δεκαετία, και δεν είχαν τίποτα να προσφέρουν στο κοινό, στις ίδιες τις εταιρείες, αλλά και στους μετόχους τους (εξού και η μεγάλη κατρακύλα των dot com εταιρειών στο χρηματιστήριο).
Ο κακός δίδυμος αδερφός του
zombocom είναι ο obmozcom (http://www.obmoz.com/), όπου υποστηρίζει ότι ο zombocom έχει βλάβη στον εγκέφαλο, αλλά μάλλον τα λέει όλα αυτά από τη ζήλια του.


http://www.b3ta.co.uk/

Χαριτωμένα (;) toons, animations, quizes, παιχνιδάκια και άλλα αστεία από τον Rob Manuel, συνιδρυτή του b3ta.com.

Σχετικά απλά, αλλά έξυπνα (;) και σου φτιάχνουν το κέφι. Να αναφέρουμε μερικά ονόματα: Pornalikes Quiz, Crack My Knuckles, Female or Shemale, Man Milk or Moo Milk, Name That Beard, Nazi Kitten Ball κλπ… Βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα.

Αν δεν σας άρεσε το site και βαριέστε στη δουλειά σας, δείτε τότε χαριτωμένα γατάκια εδώ: http://www2.b3ta.com/top-10-cutest-kittens .


http://www.fat-pie.com

Ίσως από τα πιο παράξενα web cartoons που έχω συναντήσει στο διαδίκτυο (ναι, πιο παράξενα από τον weebl και τον bob!). Ένα παράξενο συναίσθημα σε κυριεύει όταν τα βλέπεις, και για ένα ανεξήγητο λόγο απλά θέλεις να γελάσεις. Σκοτεινό, μαύρο χιούμορ μερικές φορές, ανεπιφύλακτα σας συνιστώ να τα δείτε.
Φυσικά, από τον δημιουργό του
fat-pie.com, υπάρχουν και («πραγματικά») αστεία web-toons να δείτε, όπως τις gay περιπέτειες του «υπερήρωα» Burnt Face Man, στην μάχη εναντίων του εγκλήματος και των «τρομερών» αντιπάλων του, όπως τον Bastard Man, Man Spider, Welding Man, Taps Man κλπ. Δείτε το απευθείας, στη δική του σελίδα: http://www.burntfaceman.com/ .


http://www.dilbert.com/

Dilbert, είναι ένα διάσημο (ίσος όχι τόσο πολύ στη Κύπρο) comic strip, που έχει σαν θεματολογία τις (όχι και τόσο απίθανες) καταστάσεις που επικρατούν στον επιχειρηματικό κόσμο, και στο εργασιακό περιβάλλον σήμερα.
Πραγματικά έξυπνο
humor (από μια αστείρευτη θεματική πηγή), όπου το καθημερινά ανανεωμένο comic strip παρακολουθείται από εκατομμύρια ανθρώπους στον κόσμο (περισσότερο από ανθρώπους που είναι στον επιχειρηματικό και γραφειακό κόσμο). Πολλές καταστάσεις, και ήρωες του comic, μπορούν να ταυτιστούν με το δικό σας περιβάλλον, με τους δικούς σας: διαβολικό διευθυντή, τεμπέλη συνάδελφο σας, υστερικιά του διπλανού γραφείου, ή τον άπειρο (θύμα) νέο υπάλληλο…

Αρκεί μόνο να σας αναφέρουμε, ότι ο δημιουργός Scott Adams, γράφει επιχειρηματικά συγγράμματα και αναλύσεις, όπου χαίρουν αρκετής εκτίμησης, και το comic του, Dilbert, χρησιμοποιείται σαν σημείο αναφοράς και παράδειγμα στον επιχειρηματικό κόσμο και σε management courses.


http://www.darwinawards.com/

Τα «Βραβεία» Darwin, αποδίδονται σε ανθρώπους που έκαναν τη χάρη, για το καλό της ανθρωπότητας, να σταματήσουν τον εαυτό τους από το να υπάρχει (ή να αναπαράγεται κλπ), ώστε να μην μεταδώσουν περαιτέρω τα γονίδια τους, όπου αποδεδειγμένα απέδειξαν την κατωτερότητα και την ηλιθιότητά τους, μετά από ένα εξίσου πολύ ηλίθιο θάνατο, ή δυστύχημα.
Μετά από τέτοια περιγραφή, μένει απλά να επισκεφτείτε τη σελίδα για να διαπιστώσετε το τραγικά ηλίθιο μεγαλείο της ανθρωπότητας…

Ορέστης Τριγγίδης / Συνείσφερε ο Alex Selivanov.

orestis@tringides.com , www.amalgamacy.info

( Αρχική Έκδοση: Περιοδικό StudentStyle / StudentClick www.student-style.net )

Τα μαγκόπαιδα της Λαϊκής Τράπεζας έκαναν το λάθος να το δημοσιεύσουν! :) http://www.whatsup.com.cy/nqcontent.cfm?a_id=2480&tt=graphic&lang=l1

No comments: